MS mládeže v lezení

bouldering a rychlost

Na Mistrovství světa mládeže v lezení v italském Arku byl koncem týdne z našich v boulderingu nejlepší Adam Adamovský, který skončil 6. v kategorii B. V rychlosti byla nejlepší Hana Křížová na 20. místě mezi juniorkami. Bouldering a rychlost se lezly v druhé části MS.

Eliška Adamovská v juniorské kategorii vybojovala v pátek v boulderingu 12. místo. V kategorii A se na 13. pozici umístila Eliška Bulenová. Michaela Smetanová obsadila v této kategorii 16. příčku, Tereza Širůčková skončila v kvalifikaci 57. Náš druhý účastník v kategorii B Ondřej Mázl, se umístil na 37. pozici.

V kategorii B semifinále těsně uniklo Anně Ludmile Hrbáčové, která obsadila 21. příčku. Další skončili: Markéta Janošová 25., Martina Dušánková 57., Ondřej Mázl 37., Šimon Potůček 37. a Štěpán Potůček 39.

V juniorkách v kvalifikaci skončila na 45. pozici Natálie Tužová a na 48. příčce Tereza Kubátová.
V chlapcích A skončil Lukáš Doleček 41., Martin Mikulec 51. a Albert Musil 53.

V lezení na rychlost skončila Tereza Cibulková v kategorii A na 21. příčce. V kvalifikaci kategorie dívky B v lezení na rychlost skončila na 27. místě Markéta Janošová, Sabina Skoupá byla 31. Čeněk Babača skončil v rychlosti kategorie A na 40. místě.

V kombinaci soutěžila z našich jen Markéta Janošová, která v ní skončila 9.

Článek o lezení na obtížnost, kterou MS začínalo, je zde: MS mládeže v lezení - obtížnost

Více viz program a podrobné výsledky:
ifsc-climbing.org

sth   [úpravy] 09:31 31.08.2019

Komentáře

     
...nové příspěvkyNový komentář