Hlavním hostem letošního Fesťáku bude opět Silvia Vidal

Program MHFF v Teplicích nad Metují - 26.-29.8.2021

Hlavním hostem letošního horolezeckého fesťáku v Teplicích nad Metují bude opět katalánská horolezkyně Silvia Vidal. Plakát s programem zveřejnili včera pořadatelé Mezinárodního horolezeckého filmového festivalu, který chystají letos v termínu 26.-29. srpna.

Dalšími hosty jsou Juraj Koreň, Danny Menšík, Róbert Gálfy, Mára Holeček, Radoslav Groh, Zdeněk Háček Hák, Jaroslav „Banán“ Bánský, Jan Tráva Trávníček, Aneta Loužecká, Karel Kokša Hauške, Dušan Stoupa Janák a Tomáš „Svišť“ Pilka.

V rámci doprovodného programu se chystá opět závod Českého poháru v boulderingu. V pátek poleze mládež, v sobotu dospělí.

Viz:



Na stránkách festivalu přibyl též program promítání filmů a přednášek.

Viz:

www.horolezeckyfestival.cz

O bouldrových závodech podrobněji informuje nový článek na stránkách ČHS:

horosvaz.cz: Český pohár v boulderingu na Fesťáku v Teplicích nad Metují

Specialistka na bigwallová sóla Silvia Vidal z Barcelony bude na festivalu už podruhé. Hlavním hostem zde byla už v roce 2012.

Standa Holec   [úpravy] 10:30 10.08.2021

Komentáře

     
...nové příspěvkyNový komentář 

 Fesťák10:28:11 11.08.2021
Naštěstí se organizátorům podařilo přece jenom přes nejrůznější omezení fesťák opět připravit. Program i složení hostů vypadá velmi slibně. Trochu si nejsem jistý, jak bude přijata letošní novinka, zpoplatnění vstupu do parku a na stráň u Kafírny. Prakticky každý, kromě těch co přijedou pouze šopovat, si bude muset koupit permanentku za 300 Kč, která do kina samozřejmě platit nebude. Další nepříjemností je nutnost covid pasu po celou dobu festivalu o respirátorech v kině nemluvě.
PeSodpovědět 
 Re: Fesťák14:30:55 13.08.2021
Když domršit tak úplně všechno.
Jiří Janečekodpovědět