Vyšlo 2. vydání průvodce pro bouldering v Divoké Šárce v Praze Křest Perel východu a video ze Stránské skály Křest knihy Perly východu
SP boulder Keqiao (CHN) (18.04) SP obtížnost, rychlost Wujiang (CHN) (25.04) Petrohradské Padání (25.04)
Cesty: 14.Churavý 10987 15.Smetanová 10972 16.Lukášek 10878 Bouldry: 14.Kučera 10125 15.Pařík 10075 16.Šlapák 10053 Hory: 14.Najman 4679 15.Šuraba 4463 16.Magič 4311
MČR v ledolezení na obtížnost (15.03) MČR ve skialpech (08.03) POMOCA Sprint Rokytnice (22.02)
Kontakt
Komentáře
Pěkný zajímavý lezení přes převis a pak rajbas, možná by v tom převisu nebyl od věci kruh. Jdou tam sice smyčky, ale.... vršek jde odjistit pěkně.Zapsal: peta , 00.00.0000 00:00:00 Pozdrav Zapomenutych je po hrane a je za V. Popis sedi na cestu ktera je hned vpravo od PZ a tezko rict jak se jmenuje a uz je tam ten kruh.Zapsal: Gloska, 17.06.2007 19:54:48
Podle vrcholovky - "Matohův spálený chléb VIIa".Zapsal: cipis , 22.08.2007 17:38:19 Mám za to že v knížce je to zapsaný "Matohův spálený chléb".Zapsal: cipis , 24.05.2008 14:00:36 Jak je psáno výše, toto není "Pozdrav zapomenutých". Ten vede vlevo po hraně spíše za hrankou. Zadal jsem ho sem ještě jednou. toto je cesta, jak píše CipisZapsal: Komíňák, 10.08.2009 12:30:56
Takže jsem ten zdvojený zápis přesunul k Matohovi, což bylo přijatelnější. Pokud u tohohle má někdo zapsaný Pozdrav za 5, ať si to prosím připíše tam, nebo jak chce, díky, mZapsal: martan, 10.08.2009 12:55:01
Cesta byla vylezena 31.3.2002 prvovýstupci P.Vondráček a V.Vaněk.
Moc hezká záležitost!Zapsal: špásik , 18.06.2012 21:32:59 Doplněno, dík.Zapsal: martan , 18.06.2012 22:22:40 Jen je to Mátohův (s dlouhým á) spálený chléb...
Opravdu pěkná cesta. Od kruhu nahoru jsem dal troje hodiny a jednu ploštici do vodorovného zářezu. Zapsal: lysoop , 29.06.2013 17:35:05
Souhlasím se zpracováním osobních údajů .
Přelezy
Přidání cesty do deníčku
Reklama:
Foto dne:
Databáze cest:
Nově v diskusi:
Nové komentáře:
Kde to vře:
Nově v inzerci:
Anketa:
Vadí vám filmující drony na skalách?
Návody:
Partneři: